Vodkafon a preluat UPC. "Acelasi Marie, cu alta palarie."
Eu am fost client UPC, iar o defectiune nu s-a rezolvat in timp de 3 luni, pentru care am refuzat plata facturilor emise "in gol" (fara consum).
Dupa facturarea a inca aproape de un an dupa renuntare si multe amenintari pentru pretentiile lor si discutii cu firma de recuperare, au renuntat la pretentiile, nejustificate.
Eu am trecut cu serviciile la RDS si de atunci totul functioneaza fara reprosuri. O singura data a fost o mica problema, dar in mai putin de o ora a venit o echipa si a fost rezolvata.
Multumesc, tocmai m-am mutat de la Digi
Preturile prea mari, iar internetul foarte slab la viteza. Internetul cade uneori la digi. Stau in Ploiesti
La Digi sunt cele mai mici preturile.
Daca se va monta retea cu fibra optica (si vei avea si tu calculator /telefon suficient de rapid, atunci vei putea avea internet pana la 1000 Mbps.
Fratele meu e la Vodka si plateste pentru internet si TV mai mult ca mine (internet + tel mobil nelimitat + 2 abonamente TV).
Pentru Televizor, exista start/stop si record la Digi?
da, luni ma mut din nou la digi, la vidafine nu mi-a facut inca instalarea la nici un serviciu din ceea ce scrie in contract
Start, stop si record nu este la nici un furnizor, ci in dispozitivele tale (calculator, televizor, telefon, etc.).
Furnizorul doar iti face conexiunile pentru semnale (TV, internet, telefonie fixa).
Ba da, la Vodafone, acel mediabox are Start/Stop si Recorder schedule date and time.
Iti multumesc pentru recomandarea de viteza la internet la Digi, nu stiam de oferta 1000mb/s
Dar preturile la digi nu sunt asa mici. Dar ma mut inapoi la digi in conditiile in care nu onsa am internet fix de la Vodafone prea curand
Mediabox este un dispozitiv combinat, care are decodor digital + recorder.
Daca ai televizor cu decodor digital, atunci nu ai nevoie de decodor si multe au si functie de iregistrare incorporat (registreaza pe hard disk sau stick usb suficient de mare, conectat la mufa USB).
Aube întreabă: