| danielacs a întrebat:

Stie cineva sa imi zica si mie cat costa o placa de sunet pentru laptop? S-a ars intr-o zis cand ascultam o melodie pe youtube si de atunci nu se mai aude nimic la laptop...sad Vreau sa ma duc sa o schim dar as vrea sa stiu cu cati bani sa ma duc ...ca aici la mine in oras nu e centru de calculatoare si trebuie sa merg in alt oras.

Răspuns Câştigător
| alexunder12 a răspuns:

Poti cumpara placi de sunet externe sunt pe la 150-200 de ron

de exemplu http://www.emag.ro/......dcardWhite

4 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Uite de-aia nu-s bune laptopurile.
3 ani. Păi a ţinut destul.
Ia-ţi placă externă dar, totuşi, încearcă să confirmi faptul că s-a ars. De unde ştii că s-a ars?! A ieşit fum?! S-a mai ars şi altă componentă căci laptopurile sunt mici (şi proaste, părerea mea de om care detestă laptopruile visceral) şi toate componentele sunt apropiate şi dacă se arde una, de obicei se arde "la pachet" cu măcar încă o componentă.

| Drauzy a răspuns:

Ops... urata treaba... la un laptop cu mare greutate reusesti sa schimbi o piesa minora, dar mai ales o componenta importanta. Nu cred ca se poate inlocui, iar daca ar fi posibil cu siguranta ar fi mult prea scump lucru asta. eu ca sa imi schimb hard-ul am platit 500 lei pe unul de 80 GB.

| danielacs explică:

Heiii nu ma speria!crying Mai este si de la SIEMENS... mi l-a adus mama din italia! Mi-e si frica sa ma duc sa intreb la vreun centru de asta de calculatoare big grinpoate o sa imi bage vreun pret de ma da afara din casa big grin! Dar chiar nu inteleg cum a putut sa se strice asa fara sa ii fac nimic si il am de doar 3 ani crying

| danielacs explică:

Eu cred sigur ca placa de sunet s-a ars pentru ca nu am sunet deloc la el...altceva nu cred ca e! Nu a iesit fum dar a bazait putin si dupa aceea nu s-a mai auzit nimic! Prima oara am crezut ca e de la Winamp si am descarcat altul de pe net dar tot degeaba! Stiu ca nu sunt bune de nimic laptopurile astea dar nu am ce sa fac pentru ca deocamdata nu am bani sa imi cumpar computer big grin si de nevoie merge si asta!