Cu siguranta tipul ala care a spart sistemul Pentagonului stie si cum se sparge un id de mess. o sa-i transmit ca te intereseaza, cand ma intalnesc cu el din nou la o bere, sambata asta.
Da. metoda asta pe care-a zis-o ike am folosit-o si eu si am reusit sa resetez parolele la cativa din lista mea de mes. Un "avantaj" pentru tine este mai ales daca acea persoana are blog, sau hi5, sau de-amandoua , locuri de unde poti afla anumite informatii legate de acea persoana, gen data nasterii, locatie, autor preferat, numele cainelui etc
Nu se poate sparge! cine spune ca se poate minte! daca imi spui parola ta ti-o ''sparg '' si eu! Intru la YM, bag id-ul apoi parola zisa de tine si gata, ti-am ''spart'' id-ul! vezi cat de simplu e?
Scoate'ti asta din cap!
O parola de yahoo messenger e criptata in 1024 biti. E mai greu de spart o parola de yahoo messenger decat parola unei banci care e cripata in 814 biti (parca ).
P. S: Cauta si omoara'ti timpul cu altceva .
Hahaha :)) @cristi pune si creditul de unde l-ai luat asa ca nu te mai copia si da paste http://www.mirceabondar.com/......-metoda-i/
Revin. o parola de mess mai poate fi furata prin metoda cocalareasca, adica aia scam dar nu scamul pe care o stiu toti copii ci aia bazata pe yahoo redirect si url encode sau md5 sau o alta metoda este aia cu cookie grabber, sau ETS grabb, dar si cea mai eficienta packet snifing asta pentru cunoscatori. metode sunt de furat chiar daca sunt cocalaresti
Exact, nu se poate sparge, dar se poate fura, si este relativ simplu.
Ai nevoie de 5-6 programe cu care sa stii sa lucrezi
Si unu din programe contine un keyloger care poti vedea ce taste sunt apasate.
Nu cred in varianta lui Cristi, desi am sa ma uit sa vad.
O parte este adevarat, o parte mai are de invatat
Ba se poate, dar la plesneala.Mai bine spus "ghicita".
daca cunosti bine persoana respectiva, intri la "forgot your password" si urmezi pasii. poate din coincidenta stii cum ii cheama catelul sau unchiul favorit... intrebari care tocmai le-a pus si ea la securitate. ce coincidenta.
E singura modalitate de "spart parole".