| AndreeaAndreutza48 a întrebat:

Stie cineva un antivirus bun pentru computer (am windows7 ultimate)
Bidefender este un antivirus bun pentru telefon (era instalata aplicatia cand am cumparat telefonul)

8 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din testele facute se pare ca tot Bitdefender este cel mai bun program antivirus si in acest an, dupa el fiind Kaspersky.

| K0sti a răspuns:

Bidefender este un antivirus bun SI pentru telefon! Dar in primul rand pentru PC!

| gelu1970 a răspuns:

Sunt multe programe antivirus ce ofera versiuni free. din pacate, acestea pe mine nu m-au convins.
daca te intereseaza un antivirus asa cum trebuie sa aiba un pc, atunci scrie in mesaj privat si vorbim.
bafta.

| Radu284 a răspuns:

Atunci incearca BitDefender si pe PC.

| DanielPH a răspuns:

O perioada de timp am folosit Eset, pana prin 2013, apoi m-am dat pe Bidefender, am cumparat si o licenta, cand a expirat m-am dat pe Avast, merge foarte bine, blocheaza Site-urile infectate si nu te lasa sa le accesezi, asa si cu descarcare.
Este free 30 de zile, poti sa ii cumperi o licenta sau sa ii bagi una gratis, de pe net.

| AccountDeleted a răspuns (pentru DanielPH):

De fapt avast are licenta gratuita pe baza de email. Varianta FREE. Cine doreste varianta PRO; Internet Security sau Premier, sa o cumpere.

| Sufletzelll a răspuns:

Iti recomand sa il iei pe asta, e foarte bun http://eset.ro/antivirus/free-download.php

| TechHelper a răspuns:

Salut,

Cel mai bun antivirus este,
Norton Security Antivirus, Acest antivirus iti va face reparatii la PC si nu numai

O zi buna!
Conducerea TechHelper