Din testele facute se pare ca tot Bitdefender este cel mai bun program antivirus si in acest an, dupa el fiind Kaspersky.
Bidefender este un antivirus bun SI pentru telefon! Dar in primul rand pentru PC!
Sunt multe programe antivirus ce ofera versiuni free. din pacate, acestea pe mine nu m-au convins.
daca te intereseaza un antivirus asa cum trebuie sa aiba un pc, atunci scrie in mesaj privat si vorbim.
bafta.
O perioada de timp am folosit Eset, pana prin 2013, apoi m-am dat pe Bidefender, am cumparat si o licenta, cand a expirat m-am dat pe Avast, merge foarte bine, blocheaza Site-urile infectate si nu te lasa sa le accesezi, asa si cu descarcare.
Este free 30 de zile, poti sa ii cumperi o licenta sau sa ii bagi una gratis, de pe net.
De fapt avast are licenta gratuita pe baza de email. Varianta FREE. Cine doreste varianta PRO; Internet Security sau Premier, sa o cumpere.
Iti recomand sa il iei pe asta, e foarte bun http://eset.ro/antivirus/free-download.php
Salut,
Cel mai bun antivirus este,
Norton Security Antivirus, Acest antivirus iti va face reparatii la PC si nu numai
O zi buna!
Conducerea TechHelper