IObit Uninstaller.
Această companie (iObit) are produse oricum destul de bune, și cu variante gratis (nu fac reclamă sau ceva)
Pentru dezinstalarea unui program există mai multe posibilităţi: 1.Start/All Programs/programul respectiv şi Uninstall (dacă are această opţiune).
2.Start/Control Panel/ Programs and Features (sau Add or remove Programs)/programul respectiv şi dai Uninstall(sau Remove).
3.My Computer/Local Disk(C/Program Files, clic dreapta pe programul respectiv şi Delete.
4.Foloseşti un program de dezinstalare, gen Revo uninstaller.
5. Dacă nu-ţi reuşeşte cu nici una din cele 4 variante descarcă şi instalează un program numit Unlocker, acesta reuşeşte să dezinstaleze şi programele mai „recalcitrante".
Windows reinstalat.
Cand un program este plin de tot felul de malware-uri, fara nici o protectie sau scanare, atunci e mai usor sa reinstalezi totul decat sa cureti softul.
Data viitoare instaleaza-i si protectii, gen antivirus si alte sisteme de aparare.
Bula, la chestia asta te pot contrazice pe caz real, cu tot cu protectie, un virus tip "china", i-a instalat cuiva inca 20 de programe, doar la windows 8.1/10, nu permite chiar asa abuziv instalarea de malware, dar si acolo trece usor de paravanul de protectie, am incercat intr-o zi sa vad chiar pe laptopul meu, iar de atunci, revo uninstaller il tin permanent. Stii care a fost cel mai eficace antivirus, dar cu licenta platita, bitdefender, care il am si actual.
Eu folosesc AVG antivirus FREE si inca 2-3 "chichite" (secret profesional ) si nu-mi ajung asemenea "china"-zarii pe sisteme. Folosesc mai multe sisteme, diferite.
N-am mai reinstalat nici unul de la instalare, de ani de zile!
Fiecare cu secretul lui profesional bineinteles , dar AVG... ma abtin, o zi buna sa ai!
Totul depinde de configurare si... de cunostinte si experienta (profesionala)...
Nu degeaba s-a cumparat AVG de catre AVAST (si nu invers) pentru suma record...
Incearca cu acest program.
http://www.wisecleaner.com/wise-force-deleter.html
anonim_4396 întreabă: