Eu am Nokia n97 si sunt super multumita de el...tot timpul a fost telefonul viselor mele si acum 1 an cand l-am primit am urlat cat m-a tinut gura are aplicatii ft dragute si asa de repede poti sa scrii la tastatura ca toata lumea ma intreba cum scriu asa de repede
De asta as vrea si eu, dar si cel mini este destul de scump, adica eu am gasit in magazin cu 13 milioane.Al tau cat a costat?
Al meu nu stiu cat a costat l-am primit de la un prieten...multumesc frumos de funda practic avand in vedere ce fel de telefon cauti tu nu te astepta sa gasesti ceva telefon ieftin...
Samsung galaxy S2.....Cand pun mana pe bani pe S2 il iau.E tot ce iti poti dori.Dar e de nota 10 de nota 8 ar fi un iPhone 3g sau un Galaxy S+
Sper ca team ajutat.Mai uitate si pe YouTube ca sa te lamuresti mai bine.
Samsung B3410 il am pe negru, este foarte bun dupa parerrea mea, rezistent e (am verificat) merita nota 9 dupa mine
http://www.emaramures.ro/......_58956.jpg
Iti recomand telefonul care il am eu e super ok are android 2.3.4 poti pune sute de aplicatii si e ieftin zic eu. Motorola xt 311 fire sunt disponibile 2 culori sper ca te-am ajutat!
anonim_4396 întreabă: