| Avocado7 a întrebat:

Stiti ca atunci cand va conectati pe facebook de pe PC, in dreapta apare lista de prieteni. La inceput sunt cativa prieteni, apoi "conversatii de grup" si "mai multi prieteni". Acei prieteni pe care i-am mentionat prima data, dupa ce criteriu sunt primii in lista? Stiu ca acolo sunt persoanele cu care vorbesti cel mai des dar sunt si altele cu care nu am vorbit niciodata. E adevarat ca acolo sunt si persoanele care iti viziteaza profilul?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Facebook nu a publicat niciodata algoritmul conform caruia apare acea lista, dar nu are legatura directa cu cei care iti viziteaza profilul ci in principiu cu cei cu care interactioneaza si cei care interactioneaza cu prietenii tai

| CristinaSNC a răspuns:

Nu cred ca au vreo legatura. Uneori iti apar acolo si persoanele agaugate recent in lista de prieteni sau persoanele cu care interactionezi mai des.

| Nicusor_Popazul_1972 a răspuns:

Nui adevarat doar persoame cu care fb
Fuda?

| Alx_Alexandra_2000 a răspuns:

Da. E adevarat

| suntserios a răspuns (pentru Alx_Alexandra_2000):

Si? lucrezi la facebook sau de unde stii tu ca e adevarat?

| Avocado7 explică (pentru suntserios):

Cum poti sa intrebi asa ceva? "De unde stii tu ca e adevarat"? Am spus cumva ca e adevarat? Am pus o intrebare, nu am facut o afirmatie. De asta am postat intrebarea, sa vad daca e adevarat. straight face

| suntserios a răspuns (pentru Avocado7):

Nu prea stii cum functioneaza TPU nu?
Ia mai vezi odata cui am adresat acea intrebare.