| SasNetRomania a întrebat:

Stiti cat de frustrati mai sunt userii de pe TPU? Intrati aici!
Dupa mai multe posturi cu acest user despre "tehnologie" desi il depaseste, chiar el o spune ca are o varsta de doua ori cat a mea probabil vreo 50 lejer. Ma injura foarte frumos pe mesaj privat...
Ii inteleg frustrariile avand in vedere ca i-am dat clasa la tot, dar macar sa nu injure.
In loc sa isi vada de pensia lui si de agricultura lui, se baga pe TPU sa dea informatii eronate userilor care chiar au nevoie de ajutor.
http://i.imgur.com/kLPI5Lc.png
Ce parere aveti?

5 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Poti rezolva in instanta daca ai un avocat bun. Sau fa-l si tu -comunist - si sunteti chit laughing

| DryIce a răspuns:

Ceri ip-ul lui tipu ala de la adminu TPU =) il cauti acasa si ii tai beregata rolling on the floor sau daca nu iti da adminu ip-ul il furi happy desi nu cred ca te sti tu la asa ceva, nu ca ar fi asa de greu de vreme ce TPU e pe un server din Germania, administrat din Romania de la cineva de pe laptop de acasa happy daca ai fi profesionist ai putea face rost de ip. =) ce sa zic mai mult =)

p.s. Imi amintesc ca si tu m-ai injurat acum cateva luni te-ai dat mare cine esti tu happy imi ziceai daca am auzit de tine si chesti de genu de zici ca erai Dzeu. Asta e, ce tie nu-ti place altuia nu-i face happy da eu nu m-am suparat nu-i problema. Vad si eu ca altii sunt irascibili, asta e lumea.

| CPAElites a răspuns:

Si eu m-am certat cu el pentru ca recomanda o pocnitoare de placa video "GT 730 4gb DDR3".

| Jipa95 a răspuns:

Mie mi-a dat block dupa ce i-am corectat in mod repetat mai multe raspunsuri eronate. Cfs n-ai csf laughing

| KodrutZ a răspuns:

Voi doi ar trebui sa va luati de mina si sa va duceti sa va certati pe VDC.