| francisc a întrebat:

Stiti ce bara are jos windows xp si eu as vrea sa aflu cum o schimb se poate in afara decele pe care le are el una super ma puteti ajuta > dau fundita

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| DianaScorpio a răspuns:

Cauta pe internet themes windows xp.Vei gasi multe site-uri cu tot felul de bare si infatisari pentru windows. Unele au instalare, altele nu. Cele care nu au instalare, de obicei se copiaza in C:\WINDOWS\Resources\Themes. Si le vei gasi cu un click dreapta pe desktop=>Properties=>Appearance=>Windows and buttons

| DianaScorpio a răspuns:

Ah da, si s-ar putea sa ai nevoie de UXTheme Multi-Patcher. Cauta-l pe google si downloadeaza-l. S-ar putea sa nu mearga fara elhappy

| flaviuscr7 a răspuns:

Cauta pe google vista transformation pack si instaleaza programul acela si iti va schimba cam toata interfata nu numai taskbarul, sau daca ai un pc mai nou poti instala windows 7

| Kalugaru a răspuns:

Pai scoateti de pe net ceva teme pentru windows...am eu cateva(id meu punisher19922000)

| nike12 a răspuns:

Nu se poate sa pui altele in afara de cele pe care le are sincer am incercat si eu da nu merge pe windows XP ci pe windows 7 da funda!

| nike12 a răspuns:

Da,stiu,am incercat si eu da nu se poate sa o schimbi pe asta de la windows XP, doar pe alea de la windows 7. da-mi funda!