Camere in bai nu exista. Sunt puse in spatiile comune si publice din magazine.
Ca sunt unii cu probleme psihice si monteaza ei camera prin bai sa filmeze lumea cum se pisa e alta discutie, dar asta nu se intampla in toate mall urile sau benzinariile si daca se intampla posibil sa fie cazuri extrem de izolate si ma indoiesc ca prin tara pe la noi.
Ma astept la orice din partea acestor tineri farsori.Se inspira de la americani cu acele farse imature.Se pot ascunde foarte usor, un om care n-a auzit de aceasta stire, poate ca nici nu iti da seama.Acesti copii sunt totalul opusul vechilor generatii.Am o bunica, care e mai bolnavioara asa, si o mai aduc pe la mall uneori, sa mai uite de ganduri si suparari.Stiti si dvs cum sunt batranii. Daca dati o cautare pe google, o sa vedeti multe poze din bai.Si de deasupra cabinei, sau toate cabinele.Le ascund unde nici nu iti trece prin minte.Repet,nu ma deranjeaza daca sunt pe hol si la intrare, unde sunt chiuvetele si uscatorul, dar daca le pun unde sunt cabinele, nu este deloc frumos, incalca intimitatea.Mai sunt unele persoane batrane, cu probleme de sanatate, si nu e deloc ok, ca acea camera sa stocheze toate aceste filmari.
Ce scrii tu deja e paranoia, nu mai are treaba cu realitatea.
Aveti dreptate, cred ca am exagerat putin. Voiam doar sa ma lamureasca cineva.Va multumesc pentru ajutor, si pentru faptul ca ati tratat aceasta problema cu seriozitate, si nu ati facut exact opusul.O seara frumoasa, si multa sanatate.
Asa ma gandeam si eu. Daca le pun pe holul baii,sau la intrare,unde sunt chiuvetele, n-am nimic impotriva.Dar daca au intrecut masura si le-au pus fix deasupra cabinelor de dus, unde orice om are nevoie de intimitate, ma deranjeaza. Poate unele persoane au nevoie urgenta, fiindca sunt deranjati la stomac.Camera aia filmeaza oamenii cand isi dau pantalonii jos, le filmeaza si organele genitale. Unde e intimitatea?
bogdanandrei2000 întreabă: