Stiu eu. O sa mearga, nu o sa apara nici o problema. Iar limitari de performanta sau ce latra altii nu sunt, decat in 2 cazuri simultan :
1. te joci pe rezolutie 4k
2. Ai un gpu de 3000+lei.
Placa video e ASUS Radeon R9 270X.
E in top 20 placi conform GPU Benchmarks.
E ok. Sper ca ai un cpu ok si o sursa cat de cat zdravana.
Accepta. Singura chestie va fi ca rata de transfer va fi un pic mai mica dar insesizabil pentru ochiul uman. Poti sa o cumperi si s-o returnezi in 10 zile lucratoare conform legii fara sa dai explicatii. Te va costa doar returul.
Nu cred ca o accepta dar daca o accepta o sa-ti mearga greu sunt cel mai sigur la ce ti-am zis mai sus dar sigur nu cred ca merge
Eu vreau sa-mi iau o placa video de 800 de lei. Nu prea pot sa ma bazez pe "cred"-ul tau. Dar mersi pentru raspuns.
Cum sa nu mearga? MERGE! Toate placile de baza cu socket pentru procesoarele de la AMD au PCI Express 2.0 si functioneaza perfect cu o placa video cu 3.0
Deci vrei sa-mi spui ca nu exista nicio sansa sa-mi afecteze calitatea placii video nu?
Sa zicem ca-ti afecteaza performanta cu 1%...nu mai mult.Insesizabil.Asteapta si mail-ul de la pcgarage si o sa vezi ca merge fara probleme
Produsul se poate returna in cateva zile. Oricum am dat deja un mail la asistenta clienti la pc garage. O sa imi raspunda si atunci o sa fiu sigur. Dar inca o data multumesc pentru raspuns.
Adica toti utilizatorii de platforma AMD sunt obligati sa foloseasca placi video slabe pe 2.0? Toate placile de baza de la AMD au PCI Express 2.0! Chiar daca costa 200 de lei sau 2000 de lei
Multumesc pentru raspunsuri. Voi reveni cu funda imediat ce imi cumpar placa.
P.s. mi s-a raspuns pe pc garage. Am aflat ca nu afecteaza calitatea si ca pot sa o cumpar cu incredere.