One piece cel mai tare! eu urmaresc 4 animeuri. Bleach one piece naruto si fairy tail Toate sunt foarte bune dar sunt mult mai mult cale le-am vazut deja gen hunter x hunter, mobile suit gundam 00, heroic age, unul foarte reusit si cel mai bun dupa parerea mea full metal alchemist.
Depinde acum ce vrei sa spui prin "anime similar". Cum a zis Ucigasuldeprostie One Piece este un anime care face parte din acelasi gen si este unul din animeurile de top(grafica e posibil sa nu-ti placa la inceput pentru ca este un anime care a inceput acum ceva vreme dar se imbunatateste pe parcurs).
Hunter x Hunter, Katekyo Hitman Reborn, Fullmetal Alchemist se aseamana intr-un fel cu Naruto.
Pai, sunt multe( daca nu ai facut-o inca sa te uiti la naruto shippuden ), : one piece, dragonball, deafonballz, tokyo ghoul( este mai de groaza putin ), elfen lied ( asta e foarte de groaza si contine scene de nuditate ), deth note ( este un anime in care nu-ti poti da seama ce se va intampla., furia si suprematia )conduce, e pur si simplu genial ), mai e zet man ( un anime excelent ) attak on titan ( te sperie un pic ), kuroko no basket ( e despre basket, dar totusi simti trairile personajelor si simti furia lor ). b-toom ( e foarte tare, e pe statutul; ucizi sau vei fi ucis ) free! ( e despre inot ). samurai x. cam atat stiu ( ai grija, unele anime pe care tileam dat pot avea si alte nume, doar ca merg amandoua variantele ) sper ca te-am ajutat
YukiBlackPhoenix întreabă:
Miky întreabă: