| mrclaust a întrebat:

Stiti vreun MMORPG de genul Wizard 101 ...ma rog de genu harry potter online in care sa faci vraji magi potiuni si sa te lupti si tot felul din astea sa cresti in nivel sa iti iei armuri magice si baghete sceptre dar sa fie mai avansat decat Wizard101

Răspuns Câştigător
| kuka a răspuns:

Perfect world
ether saga
battle of the immortals
le gasesti aici si le poti downloada gratis la sectiunea "download":
http://perfectworld.com/
have fun :)

5 răspunsuri:
| Danny a răspuns:

MMo'uri bune... Daca vrei sa incerci ceva 2D, dar cu o poveste draguta, poti sa incerci Wonderland online. Este un joc cu cca. 300-400 de nivele (tin sa zic ca inca nimeni n-a ajuns la performanta aceasta), mai multe servere, poti sa decizi daca sa fii luptator sau vrajitor/mage. Iar ca 3D (cred) poti sa incerci 4Story, desi nu pot sa dau cine stie ce detalii. Bafta big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Runescape.Nu e cine stie ce dar e 3d contine ce ai zis tu nu are nevoie de downoad.

| spartelus a răspuns:

Incearca daca vrei Pirate Galaxi

| andrei_4397 a răspuns:

Cica la ala cai cel mai jucat metin 2! Ba am vazut in revista mea lunara despre jocuri pc si ps 2 si xbox ca cel mai jucat este Lord of The Rings online.are de 1000 ori grafica mai buna ca metin 2 si.Si ti-l recomand si tie monteclauste is multi jucatori necesita dowloadoare.Trebuie sa ai maxim 2gb ram

| metin2crz a răspuns:

Metin 2 ai incercat? e cel mai jucat MMO din europa la momentul actual