Daca el ti le-a vazut fii sigur ca le vad si altii.Inconstienta 100% din partea ta.Sa nu zic prostie.
Nu stiu ce a fost in capul tau, dar, pot spune ca ai dat si de un jegos. Nu ca ma laud sau ceva dar, eu dac-as fi fost, in primul rand nu as fi filmat, iar in al 2-lea rand, de as primi cumva o asemenea filmare, cu siguranta n-as dori sa fac rau cuiva si sa o raspandesc. Probabil te va santaja acum. E posibil sa ajungi si pe Facebook. E din Romania tipul ala? Iti stie numele de Facebook? Daca da, atunci s-ar putea sa ai o belea mare. Mergi la politie daca se intampla ceva. Exista si o posibilitate sa nu te fi filmat si sa doreasca doar sa te sperie.
Buna!
Toti facem greseli nechibzuite pe care nu stim cum sa le rezovam dar linisteste-te omul acela nu-ti stie numele si nici fata nu ti-a vazut asa ca daca altii se vor uita nu te vor recunoaste si mai ales, omul acela are probeleme lui personale pentru ce el sa-si cheltuie timpul ca sa posteze o prostie pe facebook doar ca sa-ti faca rau.
Multa Bafta!
Semnat Putin Vodka 228.
1. Wtf, man!
2. Daca nu ti-ai aratat fata e perfect okey, daca ti-ai aratat fata, e posibil s-o patesti
3. Daca nu iti stie numele e cam imposibil sa te gaseasca pe fb :\
Si nu o mai fa. Vai si eu sunt adolescenta plina de hormoni, dar totusi ma pot stapanii. Voi baieti sunteti asa slabi. Foarte trist
Anonimul1233 întreabă: