| anonymsv a întrebat:

Stiu ca este destul de ciudat dar nu stiu care e diferenta dintre un i-phone si un mp3 sau mp4.As vrea vrea sa imi cumpar ceva cu care sa ascult muzica si nu prea stiu dupa ce sa ma uit. Mp3, mp4, i-phone? Voi ce ziceti?

Răspuns Câştigător
| WyvernSky a răspuns:

Buna! Pentru fiecare adolescent sau copil telefoanele sunt o avere. Vreau sa zic ca am iphone care contine jocuri, si poti descarca muzica pe gratis daca ai un app store si chiar nu este nicio problema de descarcat.Pe cat mp3 sau mp4 nu au aceste optiuni oricum pe iphone poti vorbi doar este un telefon, si nu numai atat daca un prieten de-al tau are si el iphone puteti vorbi pe gratis.Dar asta tine cont si de alegerea ta care ti se pare mai interesant. Sper sa te hotarasti.Bafta multa!

7 răspunsuri:
| StangaciuGeorgeRazvan a răspuns:

Salut.Cea mai mare este diferenţa de preţ, plus că iphon-ul are foarte multe aplicaţii şi este unul dintre cele mai moderne telefoane din lume.Pentru muzică de maximă calitate îţi recomand ceva de la Apple cum ar fi unul din următoarele modele: http://profitshare.emag.ro/....../click.php vei beneficia de livrare gratuită şi foarte rapidă.Îţi urez o zi bună. Sper să-ţi fi fost de folos.

| Dash a răspuns:

Dintre un MP3, MP4 si un I-phone cel mai bun e clar I-phone-ul deoarece nu numai ca asculti muzica dar e si un telefon si poti naviga usor pe internet cu el.

Intre MP3 si MP4 diferenta e ca MP4 are ecran, si poti vedea clipuri video, nu doar asculta muzica ca la MP3.

| semix a răspuns:

Salut. pai Iphone este un telefon destul de bun. sincer eu nu consider ca se merita un mp3 acum. acum cu memorii de 16GB-32GB(microsd) poti asculta pana te lasa bateria + au o calitate acceptabila a sunetului. bafta big grin

| Zoki a răspuns:

Diferenta este ca iphone este telefon mobil. iar Mp3 sau Mp4 este player. Doar sa asculti muzica te-as sfatui sa cumperi Mp3 sau Mp4

| DoRaTo96 a răspuns:

Diferenta este in ordine de la cel mai prost la cel mai bun :mp3, mp4, iphone. Daca ai buzunarul adanc(bani) ia-ti un iphone.P el poti sa-ti pui aplicatii, poti sa suni, jocuri(aplicatii) poti sa faci tot felul de chestii interesante
MP3=max 2mil jum
MP4=max 4mil
Iphone la liber= 20 de milioane

| AddaXD a răspuns:

Buna! Diferenta intre mp3 si mp4 este ca pe mp3 poti doar sa asculti muzica, iar pe mp4 pe langa faptul ca poti sa asculti muzica poti sa ai si videoclipuri, poze etc. Daca vrei ceva ca sa asculti muzica poti sa iti iei ori mp3, ori mp4, ori ipod [dar ipod, nu ipod touch ca la ala este alta poveste]. Eu dintre acestea mi-am luat Mp4 ca sa pot sa am pe el si poze, dar si videoclipuri si altele happy

| anonymsv explică:

Acum m-am cam lamurit. Dar la un mp3 sau mp4 cum ar fi creative zen mozaic poti face mai multe lucruri in acelasi timp? Adica sa asculti muzica si in acelasi timp sa te uiti la fotografii? Si vreau sa mai stiu daca au un meniu simplu. Sau poate depinde de fiecare mp4? Ma refer daca pot avea muzica pusa in diferite foldere si daca am cumva aplicatia search sa caut o melodie anume. Multumesc pentru ajutor celor care au raspuns deja...Nu prea stiu cui sa ii dau fundita.