S4, este un pic mai performant decat note 3, adica este o imbunatatire a note 3
http://bit.ly/1spv3k2 (link generat de conversion marketing)
Iti fac o descriere pe scurt. Eu am S4 cu 18 mil de pe Emag. Sunt multumit de el, cel putin camera e buna, procesul este foarte bun, merge orice joc, si nici cu sunetul nu imi este rusine. Singurul lucru naspa, pentru un telefon de top este faptul ca S4 are lag.), LG G2 e mare, e cam echilibrat, iar celelalte 2 nu prea le stiu specificatiile, stiu ca si Note 3 e bun. Un alt telefon bun este HTC One care este cel mai bun din acest domeniu avand in vedere sunetul. Este fenomenal, camera cam slabuta il trage in jos dar si aia este buna ( 4 ULTRA pixeli) mai zic o data, ultra pixeli nu megapixeli, iar un HTC One bune este HTC ONE M8. Bafta. Eu sunt multumit cu S4 (cred i9506 ca am).
Mie personal nu-mi place Samsung, in schimb cunosc pe cineva care Sony Xperia, si e foarte multumit.Eu am un HTC One Mini,si in afara de faptul ca se crapa cum il scapi, nu am nicio problema cu el. Daca as fi in locul tau m-as gandi si la HTC One, si, sincer, nu as alege S4 sau Note 3.Cred ca LG G2 e fain, nu stiu, dar pana la urma conteaza sa-ti placa tie.Eu as alege LG G2 sau HTC One