| darknet a întrebat:

Sunt abonat Orange. De ce nu pot afla cate puncte Thank You am atunci cand trimit un SMS la 433 cu textul 433 si primesc mesaj " Ne pare rau, dar nu aveti acces la aceste informatii. Detalii la 410 sau pe www.orange.ro "? Si de ce primesc acealasi mesaj atunci cand incerc sa aflu cate minute lunare gratuite mi-au mai ramas? Sa fie oare din cauza faptului ca am schimbat recent telefoanele si am pus cartela cu abonamentul in noul telefon? Desi nu vad ce legatura ar avea asta...

Răspuns Câştigător
| atn93 a răspuns:

Nu are legatura cu telefoanele. daca ai nelamuriri suna la 444 apasa tasta 1 intra intr-o subcategorie din meniu (ca altfel nu te lasa sa contactezi un operator) si dupa aia apesi tasta zero, astepti acolo (uneori stai si o ora dar macar e gratuit ) pana iti raspunde un operator si ii spui problema
daca nu reusesti mergi la cei de la o reprezentanta orange si cere-le sfatul. de multe ori se intampla sa apara asa numite" erori neasteptate" la procesarea informatiilor, tipic dealtfel peste tot unde este tehnica noua

2 răspunsuri:
| katta a răspuns:

Vezi ca ai in meniu Orange si apoi dai orangethku sau Thank you...depinde cum scriehappy. Dai pe aia si iti vine mesaj cu cate puncte Thank You mai ai. Cu minutele lunare nu am inteles ce problema ai... Sper ca te-am ajutat, bft!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, am 18 ani si sunt abonat la Orange de 3ani iar mama mea are la vodfone si are semnal ori unde dar Orange este mai proasta reteaua