Sunt bune uitate pe siteul asta poate te ajuta emag.ro au muste chesti ti le aduc acasa si preturile sunt mult mai ieftine decat in alte magazine
Da sunt destul de bune. eu am un notebook si nu am avut probleme pana acum. desigur conteaza si cat de performant e. marca e buna asa ca nu-ti face probleme.
Lenovo este o companie chineză de IT şi este numărul patru mondial în producţia de PC-uri (mai 2008). Compania a fost înfiinţată în anul 1984 la Beijing cu o investiţie iniţială de 25. 000 USD[1].
Lenovo, a achiziţionat divizia de PC-uri a companiei IBM în 2005 contra sumei de 1, 25 miliarde USD[2], iar în anul 2007 a încercat fără succes să preia firma europeană Packard Bell.
Compania a finalizat în trimestrul al patrulea al anului 2007 vânzarea diviziei de telefoane mobile ce mergea în pierdere, pentru suma de 65 milioane USD. si am mai gasit
un om zice : "recomand ibm/Lenovo pana in seria T60, adica seria clasica in 14, 1 cu SXGA
deja trecerea la T61 cu 15, 4, nu mai ofera aceeasi placere de lucru cu ele
cel putin din punctul meu de vedere "
acum eu nu stiu ce sa zic cu atat am putut sa te ajut
bafta!
Sunt f bune, nu bune eu am unul de aproape un an si l-am carat peste tot.este...un lucru in care iti poti investi banii cu incredere
Sa stii ca sunt bune am chiar eu unul dar nu a fost la reducere e ff boon fata de htp
YzuD întreabă: