Un telefon cu specificatii bune nu e greu de construit, dar a dezvolta firmware pentru fiecare model costa milioane de Euro.
De ex. la Samsung nu platesti doar hardware-ul si marca, platesti pentru 5-7 ani de updateuri. Fara acesti ani, telefonul ar fi mult mai ieftin.
Samsung vinde milioane de telefoane, asa ca isi poate permite sa plateasca pentru dezvoltarea de firmware. Dar cine vinde doar cateva mii de telefoane nu prea are cum plati asa ceva.
Brand "românesc" - producție China. Modele chinezești "no name" rebrănduite - ceva de genul Allview dar mai bune.
Daca vrei telefon rugged mai bine iti cumperi Samsung xcover 7. Mult peste ihunt. Si toate astea gen ihunt, cube, blackview, oukitel, dogee, ulefone etc sunt pocnitori pe termen lun pentru ca nu au suport softawere. Deci daca ihuntul tau vine cu android 14 cu ala ramai. Bugurile cu care vine ihuntul nu vor putea fii corectate si nici security patches nu vei primi. In schimb Samsung garanteaza 5 ani de security si android updateuri. Samsung xcover 7 este acum pe la 1300ish ron.
Un tip care mi-a fost vecin avea iHunt. Spune ca este foarte rezistent la lovituri. Si ca atunci cand va trebui sa-l schimbe, tot iHunt isi va lua. L-am intrebat cum merge internetul si restul. Mi-a spus ca este multumit, ca e la fel ca toate celelalte telefoane. Acuma, eu repet ce a spus el. Nu l-am probat.
Salut,iti recomand iHunt cu drag, sunt mid-range stil knockoff Samsung si alti producatori, daca nu vrei mare lucru de la el, este extraordinar. Funda, pls?
Daniel1211 întreabă: