| NVRE a întrebat:

Sunt cam speriat.
De curand am intrat in serveele N.A.S.A., am copiat cam tot si am lasat un backdoor.Sunt speriat deoareceimi este frica sa nu ma trezesc cu politia la usa.Am folosit VPN si Proxy dar care este sansa sa fiu detectat?
Stiu ca nu e ok sa intreb asta pe TPU.

Răspuns Câştigător
| REMiXDJ a răspuns:

Ma prietene, daca ai intrat la NASA pe site nu mai sta, pune ceva date, poze, dosare secrete, pune minciunile americanilor pe Yutube cu pacaleala ca au fost pe Luna si pe alte stele, cu alieni, etc. si apoi stai linistit, nu are NASA timp de tine pentru ca ei lucreaza acum cum sa pacaleasca oamenii ca au fost si pe planeta MARTE.Iti dau un nume unde poti gasi si ale date interesante, intra la NSA pe serverele lor si pe serverele din zona 51 (Area 51) si daca esti in tine cu sange de hacker rau nu mai sta, buleste un site de pe net, iti recomand sa incepi cu www.Facebook.com sau pe Chat-ul unde sunt eu www.Paltalk.com. Sa mor, daca hecaruiesti si tragi ceva date de pe site-urile astea Paltalk si Facebook iti dau funda aici si in Paltalk te colorez pe 6 luni culoare gold care este 180 USD si iti dau si gifturi cate vrei.Deci, go la treaba.

8 răspunsuri:
| danbnz a răspuns:

Vrajeala de 2 lei.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Slăbuța gluma

| Sn4k3 a răspuns:

Fain vis.

| Dismally a răspuns:

Ai auzit si tu de Kali Linux si acum te crezi hacker? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In primul rând, nimeni din Pentagon și NASA, nu sunt atât de idioți sa-și lase informațiile sau documentele importante/confidențiale pe un server web. De asemenea, nu sunt atât de idioți încât sa utilizeze un cluster și nu sunt atât de idioți sa folosească un server ssh. Toți de acolo sunt doctori, nu se lasă pacăliți de puștani de pe TPU, stai fără griji. In orice caz, să zicem că este adevărat, in zeci de minute, DIICOT o sa clarifice problemele. In caz contrar, SIAS, in conformitate cu SRI și SIE. Parchetul General și Instanța Supremă, o sa pregătească și curtea. In orice caz, dacă ar fi accesat cineva informații extrem de confidențiale, nici nu s-ar pune problema poliției, ci a guvernului. Guvernul inca își mai murdărește mâinile din când in când.

+ dacă Microsoft a lansat acum ceva timp cosmos database, imaginează-ți ce a lansat acum câțiva ani nasawinking

| venividivici2017 a răspuns:

Daca chiar reuseai sa intri in severele NASA, iti dai seama ca datorita IQ-ului ridicat, intr-un final nu mai ajungeai sa pui o astfel de intrebare imbecila pe un astfel de site.

| Edmonds2342 a răspuns:

Și apoi te-ai trezit?

| 1Dezaxat a răspuns:

Din ce film ai invatat cuvantul "backdoor"?