Servicii destul de bune, costuri cam mari, in special la tarifele pentru telefonie si televiziune digitala.Eu am servicii de la RDS si sunt foarte multumit...Internet+telefon+CabluTV=100-150RON/luna(uneori chiar si mai putin).
Cand aveam telefon de la Romtelecom...plateam numai telefonul 200RON si vorbeam la fel de mult ca acum.
Eu am internet si telefonie de la romtelecom. Problema este ca se intrerupe cam des internetul si... ma chinui de cateva luni sa iau legatura cu ei, sa le spun ce problema am. Cand sun, ascult o melodie care ma claca pe nervi aproximativ jumatate de ora, apoi intru in legatura cu ei, si imi spun sa astept, dupa care imi inchid in nas... zic ca nu este nici un operator disponibil. M-am saturat de ei. Daca ar fi posibil as schimba chiar acum firma. Dar nu pot renunta la serviciile lor pana nu trec 12 luni.
Inainte am fost pe mekano. Era mult mai bine, pentru ca nu imi cadea netul intr-una, iar cand aveam o problema, veneau imediat sa o remedieze... Daca te gandesti sa te abonezi... sa stii ca nu se merita. Chiar nu se merita.
Eu am telefonie si internet de la romtelecom...
acceptabile dar nu perfecte...
Sant destul de bune in comparatie cu aletele si ajunge 100 de ron pe luna toate din care cu un contract facut pe 2 ani am 6 luni gratuit.
Eu ca alta posibilitate n-am. E ok, se putea si mai bine, nu se compara cu RDS`u care l-am avut unde am stat inainte.Ca televiziune a mai bun, se vede mai bine, insa cand vin cativa noi s-ar putea sa nu mai vezi(s-ar putea). Telefonu e telefon, cam scump in ultima vreme fixu asta