| Illuminati2016 a întrebat:

Sunt de ajuns 2 ventilatoare la carcasa?
Adica procesorul AMD nu trece de 60° C cu coolerul stock, si placa video are 3 ventilatoare si maxim 65°C

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Oau! Daca mai pui multe il faci drona si va incepe sa zboare. Eu am doar cel de la coolerul procesorului si nu se intmpla nimic. E adevarat ca n-am capace la cutie. De la Pentium 2 (prin anul 2000 cred!) incoace eu n-am mai folosit capace la carcasa.

| Illuminati2016 explică (pentru Salontanul):

Eu am sticla temperata in fata plis capac spate care ascunde cablurile care si asa sunt multe si mai previn atingerea inutila a componentelor

Bula
| Bula a răspuns:

La racirea carcasei nu conteaza atat numarul ventilatoarelor, ci pozitionarea lor si efectul aerodinamic creat.

| GPA a răspuns:

Pot fi de ajuns, atât timp că fan-urile oferă o răcire eficienta, un airflow bine controlat în carcasă.
60°C CPU și 65°C GPU sunt temperaturi normale, ușor heat, dar sistemul este stabil în full load. Ce trece de 80°C, abia atunci sistemul atinge punctul critic în care trebuie intervenit. Intervenție prin schimbarea pastei termice, curățarea filtrelor de răcire, fie că e un cooler sau o răcire AIO (all in one - lichid).

Da, dacă acestea sunt temperaturile pe care le obții, sunt de ajuns.

| LasleaIoan1972 a răspuns:

Eu pentru a nu necesita colere las carcasa fara capace
nu are zgomot
racirea este ok