Ma iphonu-ri-le au o placa de grafit dedesuptul ecranului pentru a raspunde la comenzile facute din deget dar e posibiol ca in timp aceasta placuta foarte subtire sa se toceasca cel mai bine e sa-ti iei din magazin mai strangi ceva bani eu am luat teapa de pe okazi m-am lecuit nu cred ca mai scade mult pretu la iarna cel mai bine cauti pe www.emag.ro transport gratuit fan curier ieftine si noi incearca
@cucurigu: aici ai dreptate. Mie mi se par mai bune preturile de pe telefonultau.eu, si sunt si de incredere. am mai cumparat de la ei. Totusi, eu mai mult de 1700 nu as da pe un telefon.
PS: parca era posibilitatea sa iti faci garantie pe telefon( la Orange) chiar daca telefonul nu e cumparat de la ei
Alt telefon n-ai gasit?
ce-ti ofera asta si nu iti ofera HTC trophy, sau Samsung galaxy ace.htc hd7, LG optimus black.sony xperia arc.sau elita telefoanelor: SAMSUNG GALAXY S II
multa minte va mai trebuie.
Imi place iphone pentru calitatea constructiei, si pentru multitudinea de jocuri/aplicatii. M-am gandit si la un galaxy, dar cred ca, chiar daca imi voi lua un galaxy, tot cu gandul la iphone voi fi
Pai in piata la "baieti" ai putea gasi unul la pretul unei perechi de catuse si o teapa de cateva sute de euro. iPhone 4 pot fi urmarite oriunde, in caz de furt, si s-ar putea sa te trezesti cu politia la usa dupa ce il cumperi. E mult mai sigur sa iei unul nou. Scapi de suspiciuni si te asiguri ca poti remedia orice problema apare.
Vezi ca ai aici in josul paginii cateva mai ieftine, in ambalaj resigilat: http://goo.gl/fZVmJ
Succes;)
NuAmGasitAltNumeMaiBun întreabă:
YzuD întreabă: