| Jony123 a întrebat:

Sunt indecis, am testat toate antivirusuril si am o lista cu cel mai bune:Kaspersky pe primul loc(dar nu este free si nu poate fi facut free daca ma intelegeti), Avast free, Avira, avg, NOD32. Asta e lista mea, iar eu nu stiu pe care din ele sa le folosesc si am doar 2 dintre ele de ales:Avast free si NOD32 "free" pot sa-l fac free, avastul consuma unpic din rami(nu prea mult doar vreo 50 MB) iar NOD 32 vreo 30 MB dar are detectia cam slaba asa-i? Tin sa precizez ca sunt user profesionist (avansat si deacum programator) si am un laptop Packard Bell cu HDD de 111 GB si 1 GB ram, ce antivirus sa folosesc definitiv? De kaspersky sa nu imi spuneti ca nu stiu cum sa-l fac free, pentru mine kaspersky e cel mai bun si la friwale si la antivirus, iar de friware eu foloses Zone Alarm definitiv, e preferatul meu cu care ma inteleg eu, dau fundita pentru cel mai convingator raspuns, si vreau numai despre avast5(ultima versiune care imi place) si nod32, la nod doar antivirus ca friware am zone alarms!

8 răspunsuri:
| ♂ яαυℓ ♥ ♫ ‹з a răspuns:

Avast! Cel mai bun.winking

| costymaximus a răspuns:

Uite aici o parere despre avast 5 www.videotutorial.ro/? p=2829

| GiovannyGrandiossu a răspuns:

Nene eu de vreo 4 ani nu folosesc nici un antivirus si e foarte bine. Dar atunci, ca si acum, Panda Antivirus e cel mai tare, nu are egal, e singurul care repara fisierele infectate, nu doar le identifica si le sterge sau le baga in carantina. Se poate observa din luna ca e superior celorlalte numai dupa pagina lor oficiala de net.

| mariaale a răspuns:

Avast

| AndreeaG a răspuns:

Mie mi se pare Kaspersky cel mai bun!hee hee. L-am avut si chiar am fost multumita de el. Dar daca ai "pile", nu trebuie neaparat sa platesti.Mai de mult era un site cu key, gratis si era o infinitate. Dar cred ca producatorii site-ului au fost prinsi, iar acum site-ul e inchis.Momentan am Avast, si pot spune ca nu mi-a cauzat problemehappyDeci, pe langa Kaspersky, as vota pentru Avast. Mi se pare sigurhappy

| Jony123 explică:

Bn. dar de nod 32 nimeni, nimic? Mai astept raspunsuri interesante, am promis fundita! Adynuta e pe locul 1 acum, dar mai astept raspunsuri cu adevarat inteleligente, iar cu pilele de unde fac rost de ele, da-mi tu una sau un key te rog daca ai id:boss_bggd

| adydassler a răspuns:

Eu am un nod 32 mai nou da e foarte bun cu o licenta pe 4788 de zile (peste 10 ani) da sunt foarte multumit de el. nu stiu cum il downloadezi pentru ca eu am kitu de instalare...
poate iti merge si celalat antivirus (nod 32) da poate nu l-ai agrabdat la net...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca comodo antivirus, poate, poate.