anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt jucatoare de IMVU. M-am facut VIP la IMVU cu ajutorul siteului in araba(mi-a spus un utilizator TPU de el). Au trecut cam o saptamana de cand am devenit VIP, iar azi cand am mers sa verific emailul, cei de la IMVU mi-au trimis mesaj ca eu pe data de 25 decembrie nu voi mai fi VIP.
Doame, eu nu am facut nimic, acum ce sa fac?
Daca mi se va intampla ceva cu contul?
Va rog spuneti-mi ce sa fac, nu vreau sa fiu iarasi Guest.

Multumesc all!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E trecut de 25 decembrie. Sigur nu mai esti VIP :p Site-ul pe care te-ai facut Vip iti confera privilegiul de a testa o luna calitatea de VIP. Pentru a beneficia in continuare de aceasta calitate, trebuie sa platesti lunar 10$. In rest nu ti se intampla nimic: nu pierzi nici cont nici item-uri cumparate de tine in aceasta perioada. Have fun happy

7 răspunsuri:
| Icsulets a răspuns:

Pai cred ca trebuie sa platesti pentru fiecare luna d VIP, si cred, adica asa am auzit d l altii ca atunci cand iti ia VIP iti ia si tot ce ti-ai cumparat in perioada respectiva. acum nu stiu daca e adv, eu doar iti zic c am auzitbig grin
pupici:-xx

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu se va intampla nimic la cont aia de vip tia expirat atata tot

| TiffanyxSxColor a răspuns:

Buna!
Ca sa fii VIP in continuare eu stiu ca trebuie sa platesti o suma de bani pentru asta. si tot la fel faci si pentru a primi bani! happy
Asa stiu si eu din auzite. acum nu stiu cat de adevarat e!

Bafta! :*
Paa.

| FakeKid a răspuns:

Eu stiu sa fac vip...pentru totdeauna ...deci care vrea sa imi dea add id uu.rock

| relu1234567891011 a răspuns:

Scuzati-ma ca va intreup si eu am o pr mai marelaughing
cand intru in imvu imi zice sa dau restart la imvu i dau ok si nu merge am dat si rr la pc si nu merge aceas eroare cu you like restartto IMVU ce are cdaca stiti postati aici va rog

| Laskany_Doru_Sorin_1995 a răspuns:

Vreau sa fiu vip am legal 82 si nu sunt!