anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SUNT NEVĂZĂTORI PE AICI!?
Caut un program care să imi citesca ecranul sau paginile in timp ce dorm sau pdf-urile si documentele pentru ca imi este lene mie sa le citesc, dar as vrea un program care să citesca frumos nu ORCA.
Eu caut un program care să citesca cu voce de om nu de robot!

4 răspunsuri:
supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Săracii abia au cărți audio, și alea sunt înregistrate cu fundul. Baftă să găsești așa ceva gratuit. Vezi Ivona dacă mai e pe Play sau caută direct ''text to speech''.

| zilog a răspuns (pentru supadeceapa):

Nu au cărti audio si nu ii mai compătimi că arunc după tine!
Nevăzătorilor nu le place să fie compătimiți șî chiar devin irașcibili pentru că se simt umiliți când oamenii ii consideră ratați incapabili handicapați!
Nu au cărți audio
au o carte audio BIBLIA pe casete de castofon.
Ei au cărti in brail au laptop-uri si au si imprimate care scot in relief scrisul pe carton!
au cărți cu aceleaș materii ca si oamenii obișnuiți si ca șî inteligență pot să intre in general la orice facutate.
Ei mai au si alte dispozitive de scris in BRAIL adica cu puncte ca la morse in relief
si citesc ca si cand punctele de la morse ar fi in relief.
Eu stiu să scriu și să citesc in Brail ca și nevăzătorii se pipăie acel scris cu degetele
pentru că aveam o prietenă care era nevăzatoare complet dar foarte sufletistă si deșteaptă lua numai premul 1.

| supadeceapa a răspuns (pentru zilog):

Sunt foarte puține cărți Braille în Romania, și alea foarte scumpe sau de împrumutat doar printr-o anumită asociație.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Voice aloud dar sa pui vocea masculina daca e pe romana ca e singura care nu zgarie pe creier