| 2000Inna2000 a întrebat:

Sunt plină de nervi, și vreau să știu dacă sunt singura " norocoasă ", care beneficiază de rețeaua de televiziune Romtelecom - Dolce, care a încheiat contractul cu grupul PRO.
Am înțeles că din acest grup PRO fac parte :
-ProTv;
-ProTv Internațional;
- Acasă;
- Acasă Gold;
- Sport.ro;
- MTV;
- Vh1.
Etc, am înțeles că sunt 11.
Azi dimineață mă trezesc că nu mai am nici unul din aceste programe. Vouă vi s-a întâmplat? Ce e de făcut? Vă convine situația? Astept si parerile voastre!

Răspuns Câştigător
| DeyCj a răspuns:

E romprăfuit ce te aștepți? Internetu e cel mai penal de pe piață, televiziunea la fel și telefonia mege cum nu merge.Deci recomand să schimbi furnizorul și înca repede. temei legal laege 161 să le-o dai de cap că nu au ce comenta.Normal că nu îi cionvine nimănui ca romtelecomu să își bată joc de voi cei ce le băgați banii în buzunar, dar cum se cred cu două perechi de chestii... nu le pasă. Succes

| 2000Inna2000 explică (pentru DeyCj):

Stii care e problema? Avem contract pe 2 ani, si crede-ma ca daca se putea renuntam de mult la Romtelecom. Dar cand am sunat sa le spun ca vreau sa renunt, au spus ca nu putem decat daca platim 100 - 200 de euro, prostii d'astea, nu stiu ce sa mai cred! straight face

| K0sti a răspuns (pentru 2000Inna2000):

Da de ce nu te enervezi pe ProTv care au cerut pentru transmisie de la 4 milioane de euro cat a fost contractul, 12 milioane de euro! Ti se pare corect? S-au cam umflat muschii pe ei. Si cu Voyo la fel!

| DeyCj a răspuns (pentru 2000Inna2000):

Nu contează asta.Citește-ți drepturile contractuale din contractul cu ei și vei vedea că dacă ei nu îți furnizează servicile contractate cu ei în parametrii optimi tu poți rezlia oricând contractul dacă ei încalcă aceasta clauză.Dar cum ăștia și UPC mizează pe puterea românului(care are de regulă ori vorba că las că îi bine și așa ori vorba ca în viață trebuie să mai și rabzi) si le încalcă drepturile contractuale, drepturile tale în cazul ăsta. Daca te pune sa plătești „taxe de reziliere" dă-le de cap Legea 193/2000.Succes.Eu aș am procedat cu UPC-ul(alți nemernici) care te mint în față și îs pe urmele romtelecomului și am scăpat de ei fără să le dau nici un leu pe piost de taxe de reziliere sau vezi doamne daune morale.Succes și alegerea e a ta.Trebuie să lupți pentru dreptul tău nu să te lași călcată în picioare.

7 răspunsuri:
| radu75 a răspuns:

Deh... asta cred ca se trage de la voyo.ro... ce sa i faci blestemele. ha ha ha

| christianchristian a răspuns:

Si eu din pacate am patit la fel sunt multe optiuni: sa iti iei o antena sau sa treci pe alt furnizor happy, sper ca te-am ajutat. Funda?

| 2000Inna2000 explică (pentru christianchristian):

Si tu ce ai facut? cum ai scapat de ei?

| xPamPamParaam a răspuns:

Mdeaa... si eu sunt una din acesti "norocosi". Nici mie nu imi convine situatia. Oricum mai mult ca sigur in cateva luni Dolce nu o sa mai fie folosta de asa multi oameni si o sa dea faliment [ exact cum s-a intamplat cu reteaua Digi si Antena1 ]