Pai la cerintele tale windows xp sp2 mi se pare cel mai bun din toate punctele de vedere.Deoarece pen windows 7 starter trebuie sa ai minim 1 GB ca sa mearga bine cat de cat iar 2 gb ram sa sa mearga foarte bine + ca iti trebuie si o placa video buna cam de 512 deoarece cea de 128 nu rezista prea bine.Iti recomand sa ramai pe xp sp2 dar daca nu iti place designul de ce nu incerci ceva de aici ca sa mai modifici putin teama acea incechita de la windows xp sp2 : http://www.instantfundas.com/......ws-xp.html
Uita-te la cerintele de sistem si o sa afli. Eu cred ca o sa-ti mearga si este bun W.7 Home Premium. Cu W.7 Starter nu merge, acesta este facut pentru configuratii slabe, de regula netbook-uri. Numai bine!
Windows 7 starter cel mult sau home simplu. Acuma nu prea o sa ai functiile de windows 7
Daca nu il folosesti pentru jocuri si nici programe foarte pretentioase pentru editare foto / video atunci cred ca merita sa faci o incercare cu windows 7, dar in nici un caz starter. poti instala professional, ultimate sau enterprise ( 90 zile trial de pe site-ul oficial)
si inca ceva... instaleaza versiunea x86 adica 32 biti
Dupa specificatii computeru tau personal suporta windows 7 x86 oricare dintre veriuni.
Incearca cu winodws 7 upgrade divisor scana componentele sa vezi daca sunt compatibile si daca poate rula windows 7 pe acel pc
AvalohAlyn întreabă: