Marcheaza un e-mail si da-i caracterul "nu este spam"! Ulterior il vei primi in inbox. Prima data asa am patit si eu.
Nu stiu unde primesti tu mail-urile dar, daca ai cumva Web Mail pe la Yahoo, Outlook/Hotmail sau Gmail, astia nu au aflat de acordul pe care l-ai dat tu BT sa-ti trimita mail. Ei au algoritmii lor care clasifica un mail ca spam si se pare ca mail-ul BT intruneste conditiile. Pentru ca este un false positive, trebuie sa indici manual ca nu este vorba despre un mail spam si, asa cum a spus si @Salontanul, sistemul anti-spam va invata exceptia si va livra mail-urile ulterioare de la acelasi sender in inbox.
Cand primesti email de la banca selecteza mesajul si ai functia de NO SPAM, odata adresa de email memorata (adica email-ul bancii) urmatoarele mesaje vor veni direct in mail la mesaje noi primite.
Nu e deranjant ca mesajele vin in folderul de SPAM - poti citi mesajele si acolo iar daca vrei sa dai click pe link trebuie sa muti mesajul din spam in mail langa celelate mesaje noi primite - ai functia de MOVE IN INBOX
Uita-te in email sus pe meniu si o sa te prinzi cum se muta dintr-o zona in alta.
Simplu:
In folderul de Spam, clik pe mesaj si al trimiti in mes necitite, cu optiunea not spam..si gata!
Succes!
YzuD întreabă: