Creezi bitdefender rescue disk. ai nevoie doar de un cd.
il creezi cu ImgBurn de exemplu.
apoi bootezi cu acel cd. o sa dureze cam 2 ore scanarea pc, dar o sa ramana curat.
bafta.
Kaspersky de asemenea ofera o astfel de posibilitate.
Unde ai auzit tu ca sunt virusi? Tu asculta ce zice antivirsul, alea sunt fisiere din windows.
Cam prea faci pe desteptul pe aici.
Decat sa-mi acuzi modul de exprimare,mai bine ar fi sa asculti ce zic in mesaj. Tot ce stiu de calculatoare m-a invatat o persoana care se pricepe si e as in asta + am trecut prin o gramada de probleme care afectau PC-ul pentru care a trebuit sa ma documentez,de la fisiere dll disparute,pana la probleme cu incapabilitatea de a citi hdd-uri externe,disparitia partitiilor,high RAM/CPU usage datorita windows-updateului. Aici imi permit sa ma dau cat de cat"destept" caci in acest domeniu stiu ceea ce zic. Nu ma declar profesionist,dar ma consider un user destul de experimentat,mediu sa zicem in ale calculatoarelor,stiu sa repar anumite erori,sa fac un calculator sa fie smooth si rapid ca in prima zi,sa-l optimizez,ba chiar sa le fac, stiind sa fac compatibilitatea si ansamblarea unui sistem. Oricum, daca apar dificultati, sunt fel de fel de tutoriale pe internet, cu putina memorie retii ce trebuie facut data viitoare cand ai aceeasi situatie.
Am inteles mesajul, nu am incredere 100% in niste antivirusi.
anonim_4396 întreabă: