| Grigore_Gheorghe_1952 a întrebat:

Sursa este buna placa video, audio si celelalte bune.De ce nu merge monitorul? se aprinde si scrie "chec semnal cable.pana acum a mers perfect, am luat placa audio de pe calc si am pus-o pe altul si de atunci nu se mai aprinde. am incercat si alta placa video si degeaba.Ce ma invatati sa fac. ps.[in caz ca nu am pus intrebarea unde trebuie va cer scuze dar sunt nou ca membru si pe parcurs o sa ma documentez.astept raspuns sa va du funda

3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Să trăiți! Posibil a ti făcut un scurt atunci cind a ti mutat plăcile sau a ti rupt vreun picioruș (lamelă ) de pe placă si nu m ai merge, sau de la mufa cablului de date al monitorului. Sucees!

| Grigore_Gheorghe_1952 explică:

Cu tot respectul pentru. raspuns[daca acesta se poate numi raspuns].Am un principiu:nu raspund daca nu-l pot da.Tu draga amice ai dat raspunsul sa fii notificat.Dar inca odata asta nuste raspuns, este o pierdere de timp pe care eu ti-o apreciez.Atata tot

| denyemy a răspuns:

Cablul merge? Daca e complet detasabil (cum e la LCD-uri) incearca-l la alt calculator, de asemenea testeaza si monitorul cu un laptop daca ai la indemana. Banuiesc ca ai verificat ca toate sa fie bine bagat in sloturi... E ciudata ca tu umbli la audio si ramai fara semnal video...