| anonim_2671 a întrebat:

Sute de like-uri online intr-un minut http://expertutorials.blogspot.ro/2014/08/sute-de-like-u ri-reale-in-cateva.html chiar merge chestia. Dar vreau sa o "dezintalez" cumva, ca urmaresc tot felul de chinezi, indieni etc. Ma puteti ajuta va roog? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns:

Cum adica pe ce sute de like-uri,ori e o reclama cu un virus in ea,.De unde vrei sa o dezinstalezi? din browser (la chrome dai ctr+h iti deschide istoricul de navigatie si dai sterge datele de navigatie, apoi dai un scan cu CCleaner, e usor de aplicat,.P.S:lasi setarile lui, daca nu ai habar de ce face aceia, iti poti strica pc.(le lasi asa cum sunt ).dai un scan si gatahappy.

| anonim_2671 explică (pentru Sucigan_Razvan_1999):

Nu este niciun fel de virus. Pe site-ul ala se face schimb de like-uri, asa ca am intrat si am urmat pasii. Am reusit, dar mi-am dat seama ca e o porcarie sa am 200 de likeuri de la indieni si chinezi si nu mai vreau sa-l folosesc. Dar eu inca dau likeuri "fara voie" si urmaresc africani si asieni, pe cei care folosesc chestia asta. De asta vreau cumva sa il "dezintalez"

| anonim_2671 explică (pentru anonim_2671):

Ti-am dat funda doar pentru ca ai fost singurul care a raspuns

| Sucigan_Razvan_1999 a răspuns (pentru anonim_2671):

laughing),dar nu ai incerc ce ti-am spus?(P.S :Reinstaleaza browserul si descarcari iar. Bafta.

3 răspunsuri: