Da, daca e conectata la internet sau daca ai vreo retea Wi-fi fara parola prin apropiere. Iar pentru ca ai android ai si aplicatie youtube deci da, poti Sper ca te'am ajutat. Fuego fie cu tine
Da poti, pe youtube sigur poti deoarece ai android si ei aplicatia deja instalata sau eventual ti-o iei tu din goolge play / android market. Iar daca intri pe un site cu filme poti vedea doar daca ai un program pe telefon, de exemplu eu am avut un LG optimus one si nu puteam sa vad filme din articole sau de pe siteuri. puteam sa vad doar prin aplicatii. Nu puteam pentru ca versiunea de android al telefonulu ( 2.2 parca nu era compatibila cu nu stiu ce program Adobe reader / flach cv de genul, si programul ala imi trebuia. Programul ala il am si in calculator si de aceea pot sa fav videoclipuri si alte chestii...Acum ca am alt telefon cu alta versiune de android pot sa vad filmulete. Stiu ca comentariul a fost lung si nu stiu daca ai inteles ...IDEEA E CA DEPINDE SI CE VERSIUNE DE ANDROID ARE TABLETA PENTRU CA E POSIBIL SA NU FIE COMPATIBILA CU UNELE APLICATII (SAU JOCURI) DE CARE AI NEVOIE PT FILMULETE SI ALTELE.per ca ai inteles, Fuego fie cu tine
TheWheel întreabă: