1 la mana se scrie touch-screen.2 la mana trebuia sa scrie pe google numele telefonului si iti arata.3 la mana oricum iti zic ca este un telefon BlackBerry si in niciun caz cu touch-screen.
Telefonul Huawei g6600D nu este cu touch scren. http://www.gsmarena.com/huawei_g6600_passport-2997.php
poti sa te uiti aici daca nu ma crezi.
NU, nu este cu touch screen este cu tastatura qwerty adica cu butoane asemanator cu modelul BlackBerry
NU, nu este cu touch screen are tastatura qwerty, adica cu butoane ca modelul BlackBerry Curve.
sper ca te-am ajutat fundita?
Nu. E telefon cu tastatura querty (adica are butoane ca la tastatura calculatorului). Si apropo: se scrie "touchscreen" nu "tascrem".
Este querty, o chinezarie, am dat 300 lei pe unul de la "internity"si pe cind am ajuns acasa si am bagat cartela biraie in casca cind vb.a trebuie. sa-l duc inapoi sa-l trimita in service, nu l-am folosit nici 24h.cu toate ca atunci cind l-am cumparat vanzatorul a zis ca daca are probleme in 24 h il schimba, abureli pentru vanzarea marfi.cind l-am dus inapoi a dat-o la intors...pai sa vedeti ca o fi ca o pati, ca la marfa asta nu e valabil doar la nokia...in orice caz am dat 300 lei si in 24h am trimis chinezaria in service.nu-l recomand.
Nu. este un telefon cu mascrem, tescremi, nescremem. si la un moment o sa ne si caacam... logic, nu?
eu_3719 întreabă:
AleB întreabă:
Andrei04072 întreabă:
yssu întreabă: