Incearca sa dai un restart la tableta inainte sa te joci, si sa nu blochezi ecranu inainte sa te joci, se va misca doar putin mai rapid, si eu am avut exact aceeasi problema
Stiu jocul Piano Tales, dar Piano Tales 2 nu il stiu, nu stiu de ce se misca mai repede pe tableta decat pe telefon.
Daca nu stii de ce raspunzi?
Tu ai intrebat daca stim jocul, si ti-am raspuns ca nu il stiu. Ce ti se pare asa in neregula cu asta, tu ai intrebat, eu am raspuns.
Nu eu am intrebat. Omul a intrebat cine cunoaste jocul ca sa il poata ajuta cu problema respectiva. Daca ai probleme cu capul, du-te si manifesta-le in alta parte, nu pe TPU. Sau invata sa citesti.
Scuze, nu m-am uitat la nume, cine a pus intrebarea. Acum tu de ce sari asa cu vorbele astea, ca vad ca nici tu nu i-ai raspuns la intrebare, doar te-ai luat de mine. Asa ca ciocu mic.
Pentru ca cineva trebuie sa-ti atraga atentia. Nu e prima data cand dai un raspuns inutil. Daca nu poti sa-l ajuti, nu raspunde si gata. Nu-i pasa nimanui daca ai auzit tu sau nu de jocul ala.
Dar nici tu nu i-ai raspuns la intrebare. Si de unde stii tu ca eu dau raspunsuri inutile?
Esti batut in cap.
Te las in pace, ca deja aberezi, hai pa!
Lasa-l... Tu ai raspuns destul de clar la intrebarea "Știți careva jocul Piano Tiles 2?".
anonim_4396 întreabă:
Dan202 întreabă: