| PappZsoltAndras a întrebat:

Știe cineva cum reușesc să fac ca Screenshoturile făcute cu PrtSc să se salveze în folderul de Screenshots? Doar recent am observat că orice screenshot făcut nu se salvează deloc, iar inițial am crezut că nu îmi mai merge PrtSc dar dacă dau Paste în Paint de exemplu, îmi merge.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ala e efectul de screenshot... Incearca astea: https://www.intowindows.com/......ts-folder/

9 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Intra in program si seteaza folderul unde vrei sa se salveze.

| PappZsoltAndras explică (pentru Aasdfghj):

Ai putea spune te rog despre ce program vorbesti? Si unde trebuie sa intru?

| Aasdfghj a răspuns (pentru PappZsoltAndras):

Programul cu care faci printscreenul, la el ma refer. Trebuie sa aiba setari.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Banuind ca vorbesti de Windows, dupa ce apesi Print Screen, intra intr-un program de editare imagini (Paint) ori intr-un document Word, si apasa CTRL+V, apoi salveaza. In paint poti sa il faci mai multe tipuri de imagine (.png,.jpg, etc).

| Wr3nch a răspuns:

Daca nu ai un program care face screenshot nu se salveaza automat. Trebuie sa descarci unul cum e LightShot de exemplu, si pe ala il poti seta unde sa salveze si cum.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apesi combinatia Windows + PrtSc se duc in OneDrive si in Pictures\Capturi de Ecran
Nu te lua dupa Ventrue cu lightshot-ul lui, ala face capturile de ecran publice si probabil permanent. Nu avea in credere in porcarii de-alea de programe.

| PappZsoltAndras explică (pentru anonim_4396):

Apas combinatia, se "blureaza" ecranul pentru cateva secunde iar screenshotul nu apare in folder. Dar nu inteleg de ce nu mai merge, acum o luna mergea doar daca apasam Printscreen si se salva in folder.

| anonim_4396 a răspuns (pentru PappZsoltAndras):

Daca tot nu merge, si nu ai nevoie sa faci screen-ul la un moment imediat, daca ai Windows 10 ultima versiune: click dreapta pe taskbar, vezi sa fie Show Windows Ink Workspace bifat. Langa ceas ai un creion peste ceva, e confuza pictograma, apesi pe ea, alegi Full Screen Snip. Se deschide un program in care poti edita cum vrei screen-ul, in dreapta sus ai un buton save. Degeaba iei acele programe ineficiente de pe net cat timp windows-ul are in prezent tot ce ii trebuie unui utilizator obisnuit...

| PappZsoltAndras explică (pentru anonim_4396):

Mersi, aveam Onedrive oprit de la Task Manager...

| anonim_4396 a răspuns (pentru PappZsoltAndras):

Ala e efectul de screenshot... Incearca astea: https://www.intowindows.com/......ts-folder/