| BODYSS a întrebat:

Știe cineva niște site-uri care este similar cu acest site?

https://app.biteable.com

Dacă știți niște site-uri foarte similare ca ce-l de sus, vă rog să îmi dați mesaj și să mi-le dați... funda pentru cel care dă cele mai multe și nu l-am încercat.

p.s. am încercat cu animoto și magisto.

7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ce sa stim daca arata doar o pagina de logare, fara nici un indiciu despre ce face.

| BODYSS explică (pentru darrio2007):

Ce amuzant esti... xD de ce nu vezi pentru tine insusi ce poate sa faca site-urile de mai sus, huh? ti-e greu sa vezi? daca da, nu mai pierde timpul sa dai un raspuns tampit la o intrebare pe care nu o stii. si cica TPU zice ca tu esti campionul zilei? te faci de ras...

| darrio2007 a răspuns (pentru BODYSS):

Cred ca ai postat aici doar sa te iei in clonț cu cei care iti raspund la tentativa asta de intrebare. Am ajuns campionul zilei pentru ca am raspuns relevant la intrebari relevante. Adica am avut ce intelege din intrebarea respectivă. De la tine am inteles doar un singur lucru. Nu dai importanta modului cum scrii si neglijezi sensul intrebarii. Vrei doar raspunsuri si atat. Cine se face de râs in cazul ăsta? Eu sau tu? Maturizeaza-te! Ca tara geme!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Wtf? in ce limba ai scris omule?

"niște site-uri care este similar"
"ca ce-l de sus, "
"dă cele mai multe și nu l-am încercat."

zi si tu macar ce face site ul ca nu o sa ne facem noi cont acu

| BODYSS explică (pentru suntserios):

Sincer... ai irosit timpul din viata ta, mai bine zice-ai raspunsul la intrebare daca stiai. nu iti pierzi timpul cu tampeniile tale, nimeni nu e perfect asa ca go F ur self. vorbesc limba romana, vad ca intelegi destul de bine, s-au folosesti un traducator si tu nu esti roman? O_O

| BODYSS explică (pentru suntserios):

Sincer... ai irosit timpul din viata ta, mai bine zice-ai raspunsul la intrebare daca stiai. nu iti pierzi timpul cu tampeniile tale, nimeni nu e perfect asa ca go F ur self. vorbesc limba romana, vad ca intelegi destul de bine, s-au folosesti un traducator si tu nu esti roman? (O_O) si cica TPU zice ca tu esti campionul zilei? te faci de ras...

| suntserios a răspuns (pentru BODYSS):

Nu cred ca ai scris "zice-ai" si "s-au"... looooool, si cica eu sunt ala care ma fac de ras.

Sunt campionul zilei pentru ca am raspuns la intrebari cu sens.