Da.Ar fi un upgrade ca să pot filma în detaliu de exemplu locuri inaccesibile în drumețiile mele(interiorul peșterilor, situri arheologice situate la înălțimi, etc), dar cum o dronă costă vb aia de nu-ți mai trebuie'...
Stalking , hehehe, vreau sa stiu ce fac unele persoane cand nu sunt cu ele , da stiu, suna ciudat, dar meh, suntem in 2015, who cares?
A da, si la copiat la teste
Sa ma uit la vecina atunci cand face plaja in curte, goala, la adapostul zidurilor inalte care ii inconjoara proprietatea.
As planta o bomba in ea si as trimite-o in casele celor ce au copiat la teste
Salut TPU, mi-ar place doar că parlamentarii au interzis și acest lucru. Acum cer permisiuni. Lege din 2014. duh.
Salut.
Parerea mea e ca o drona ar fi ideala pentru a face un filmulet legat de natura de speciile de plante care sunt foarte rare, un loc unde ai putea filma greu cu altceva in afara de drona care te-at ajuta sa surpirinzi imagini uimitoare, ori un videoclip care sa devina viral gen un nou tip de dans.
Peace.
La testul de astazi de la logica la care nu stiu nimic si sigur mai mult de 1 nu iau
Deja imi place, am una de o saptamana.Pana acum am filmat toate lucrurile din cartier.
Andrei1124 întreabă: