Nokia vs Samsung? Cred ca e mai degraba Nokia vs Sony Ericcson. Intr-adevar Somsung are niste modele interesante mai noi, dar trebuie sa asteptam si replica SE
Numai bine, Shin
Samsung este mai atractiv din punct de vedere,, looks " insa ca tehnologie cred ca sunt la fel de performante. Si eu eram fan convins Nokia pana de curand insa in ultimul timp la fel ca tine consider Samsung un adversar redutabil. Ca si design Samsung nu are adversar in opinia mea asadar cred ca suprematia Nokia ar trebui sa ia sfarsit. De la mine un vot pentru Samsung.
Urasc nokia.
eu am un sony ericson z610i si sunt ff multumita
iar acum vreau sa-mi iau un samsung 5230
e superb
:X
Eu zic Iphone Apple, am avut nokia 5800, m-am plictisit de aplicatiile alea primitive, nimic atractiv, se misca greu urat touch screen etc. in schimb iphone, multe aplicatii care apar zilnic si multe dintre ele sunt foarte atractive, educative, interesante.
Din cate stiu eu telefoanele Nokia sunt rezistente si foarte bune, desi, asa cum spui si tu plictisitoare.
Eu am un telefon Samsung si ne "intelegem" foarte bine.
Si nokia si samsung sunt la fel de bune eu am de amundoua si sunt foarte multumita de ambele asa ca votez pentru ambele
AvalohAlyn întreabă: