Sigur ca da, poti folosi tableta pe post de mouse daca doresti sincer, nu recomand Genius, pentru mica diferenta de pret, recomand Wacom, pentru ca Genius am avut si a mers foarte bine dar s-a stricat din senin, astazi am folosit-o si o zi sau doua nu, iar cand am vrut sa desenez iar - nu mai mergea de nici o culoare, recomand Wacom Bamboo Pen sau varianta putin mai scumpa care e si cu Touch, raspund cam tarziu, poate te-ai hotarat deja, sa te bucuri de achizitia facuta! Bafta!
Buna! Eu cu asta ma ocup sunt designer grafic, fac desene etc... nu vreau sa ma laud. Am folosit foarte multe tablete si cred ca pot sa iti fac niste recomandari:
*IPad: Nu te gandi doar ca este cam cea mai celebra gandeste-te la cat de sensibila este. Iti aluneca odata si asta este... i se deregleaza senzorul si touch-ul nu mai merge
*Wacom: Da! este foarte buna dar nu orice tableta de la Wacom. Daca folosesti una mica gen Bamboo o sa iti fie mai greu sa desenezi in schim daca iti cumperi una mai mare care costa cam 1000-1500(stiu ca aveam la serviciu) este excelenta
*Achros: Ar fi recomandarea mea. Este destul de ieftina si merge perfect. un model ca 70IT sau 101 este destul de bun in multe: aplicatii, navigatie desen... nu ca celelalte nu ar fi
Samsung Galaxy: Este destul de scumpa dar merita
BlackBerry: Asemanatoare cu Achros.
Cam astea sunt recomandarile mele pentru tablete
PS: nu iti lua Genius NU merita nu este buna de nimic... se deregleaza foarte usor... eu a trebuit sa o repar de cateva ori mai ales ca avem probleme cu accelerometrul
PSS:nu toate au pix dar acesta se poate cumpara! Ciao!
Pai si daca imi cumpar una Samsung, cum o pot folosi in photoshop, adica este vreun program cu care o conectez la photoshop?
ÈριcĿ întreabă: