anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Tocmai am descoperit o noua versiune de windows xp ( nu stiu daca e xp modificat de microsoft ). Se numeste windows xp gamer edition 4. O stie cineva? Daca da cum e? Dupa nume asta inseamna ca jocurile merg mai bine pe acest windows sau ce?

Răspuns Câştigător
| whitehair a răspuns:

Unii fac misto, altii sunt bine intentionati. Uite cum stau lucrurile:si tu poti sa-ti faci windows asa cum vrei tu.Download un program care se cheama n-lite(pentru XP) sau v-lite pentru.vista.Si cu ajutorul acestui program poti sa scoti-dar vezi ce scoti-sau poti sa adaugi-sau si scoti si adaugi, treaba ta, servicii, fonturi, executabile care se instaleaza odata cu xp, drivere, modifici imaginile de la butare etc.
Incearca, programul e gratis, are si interfata in romana si nu mai lua toate tampeniile de pe net.Bafta.

5 răspunsuri:
Shin
| Shin a răspuns:

Sa consume 10 MB zici? laughing yeah, right tongue
Shinwinking

| Vizitiul a răspuns:

Sti cum e? tocmai ai descoperit a9-a minune dupa maneaua lui Guta aia cu a8-a minune...iti dai seama ca manele sunt praf, dar ce ai descoperit tu e sub orice critica...eu unul nu ma laudam cu asa cevawinking.

| yubby4u a răspuns:

Haideti sa fim corecti! Gabystelistul a spus ca ar consuma cu 10 mb mai putin, nu ca ar consuma doar atat. In fond, e cam acelasi lucru... daca ai un RAM de 2 gb, cei 10 mb nu se simt. Da, am testat xp gamer si m-am trezit cu un reader_s. exe de care n-am putut scapa decat dupa ce-am "exterminat" ambele HD, cu Acronis Drive Cleanser. Daca ai un calculator vechi si vrei sa joci un joc nou aparut, de exemplu, pe 2 dvd-uri, cumpara-ti ram si un alt procesor. Citeste, inainte de-a instala jocul, cerintele de sistem. Si mai lasa gamer edition...mergi pe vechiul xp sau, stiu eu, pe vortex vista 2 (o versiune modificata, care nu mi-a dat niciodata dureri de cap).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Niciun XP nu consumă 10MB RAM, oricât de castrat o fi.
Gamer Edition e scos de niște băieți din „underground". I-au scos din serviciile inutile pentru a-l face să ruleze mai rapid (cică). Nu m-ar surprinde dacă nu cumva, le-a „scăpat" și un gândac virtual (aka virus) pe acolo.
Dacă tot furi, măcar furi cu cap (adică piratezi), așadar iei o copie curată (clonă după discul original cu XP-ul) și o instalezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pe site la microsoft nu se specifica Cred ca este piratata versiunea de catre altii pe site sunt numai Xp professional si Home Edition