| zSchizophrenic a întrebat:

Tocmai am observat ca o fata avea doar cateva like-uri pe facebook,iar a doua zi cand a pus o alta poza, avea de trei ori mai multe ca in ziua precedenta.Cum credeti ca a facut asta? E vreun program?

Răspuns Câştigător
| Mjsaka a răspuns:

Hei. Da, se poate sa fi folosit un program, exista. happy De exemplu eu cand am nevoie de likes folosesc Add Me Fast. Ideea e urmatoarea, va trebui sa dai niste likes pentru a aduna puncte, iar in functie de acele puncte iti vei permite niste likes. Drumul e simplu, trebuie sa iti faci cont, iar apoi sa fi logat pe facebook. In stanga vei observa mai multe coloane printre care va fi si "Facebook Likes" sau "Facebook post like". Prima se refera la pagini, respectiv la poze. Tu iti alegi la ce vrei sa dai likes si pentru acele likes vei primi puncte. Dupa ce consideri ca ai suficiente puncte te duci in stanga la "My sites". Acolo vei adauga adresa URL a pozei(linkul). Si de aici vei seta cate likes vrei pe zi si in total si de asemenea cu cat va fi "platit" cel care da like. Poti selecta tarile, eu de obicei selectez tarile din Eu, pentru ca isi dau seama ceilalti ce am folosit daca dau toti arabii like. Bafta! :*

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

De ce va place sa cersiti like-uri? Ce aveti de castigat din asta? Poate ca a doua poza a placut mai multora si implicit mai multe like-uri.

| Alfred0703 a răspuns:

Unii s-ar arunca de la etajul 10 pentru un like. Eu am 17 ani si urasc facebookul

| rolayplay a răspuns:

Nu frate poate prima poza nu a fost atat de reusita ca prima si poate de asta au dat prietenii ei mai multe like-uri la a doua poza poate a fost mai frumoasa funda?big grin tongue