| madalinfindrihan a întrebat:

Tocmai ce mi-a venit o comanda cu o placa video si o placuta de ram 2gb ddr3 1333 MHz.
Placa video a functionat perfect joc cs go pe 100+ fps pe medium si am doar 2 gb ram.Nu mai zic de minecraft cu 500 fps in cer cu tot cu resource pack.
Cand am pus placa de ram nu mi se deschidea pc adica monitorul nu avea semnal si a bipait de 5 ori am uitat ce inseamna am scos placa de ram nu avea probleme am ramas doar cu a mea care este la fel de 2gb 1333 Mhz dar eu am Kingmax cealalta era Corsair dar are vreo legatura daca a mea avea cipuri pe ambele parti si cealalta doar pe o parte? Pe eMAG nu imi spunea si arata daca are sau nu si eu am luat-o ce ar trebui sa fac sa mearga sau care e problema?

5 răspunsuri:
| CPAElites a răspuns:

Pe cine minti tu ca iti ruleaza CS SG cu +100 fps-uri cu amarata aia de placa video GT 730?
Poate cu toate setarile date la minim ( Super Mario laughing.

| AntoniSoulesOne a răspuns:

Ce placa video ai cumparat? si eu am 2 placute de ram diferite. si am avut si eu problema asta. dar asta afost cand s a dus placuta ram. si am schimbat-o si mie imi bipaia monitorul, incearca sa scoti placa ta. poate merge daca nu. inseamna ca placa cumparata de tine e defecta

| dakrismak a răspuns:

Poate fi de la sursa problema. asa am patit si eu. a trebuit sa schimb sursa

| DVDPRO a răspuns:

Nu sunt sigur ce inseamna, dar clar e o problema. Maine trebuie neaparat sa chemi pe cineva care se pricepe la calculatoare. Imi pare rau ca vin doar cu atat dar nu ma pricep la calculatoare