| smashedblackfox a întrebat:

Tocmai ce mi-am cumpărat un card de memorie Kingston pentru tabletă, dar calculatorul nu mi-l recunoaşte. sau cel puţin nu apare nimic pe desktop când îl introduc în unitate (şi nici driverele nu merg). Am acelaşi card (doar că de 2GB, ăsta care nu merge are 8) şi care merge. De fapt, merge până îl introduc pe celălalt, apoi nu mai merge nici cel bun.

Şi totuşi, abia ce l-am cumpărat, nu are cum să fie defect... Sper

Pe telefon şi pe tabletă e citit, dar nu şi în calculator. Iar când l-am băgat prima oară a mers. Dar doar atunci thinking

3 răspunsuri:
| introduaicinumele a răspuns:

Ce pot spune. cardurile sunt foarte instabile. mai ales cele microSD si de multe ori din cauza adaptorului nu iti merge. Incearca cu alt adaptor. eu am schimbat 4-5 adaptoare pana sa-mi citeasca PC-ul cardul de memorie. mai usor e sa conectezi telefonul/tableta prin cablul de date la PC. Asa totul trebuie sa functioneze in regula atata timp cat ai driverele instalate (de obicei se instaleaza singure pe PC cand conectezi telefonul/tableta).

| ErrorFound a răspuns:

Uita-te jos in bara ca s-ar putea sa-ti apara o chestie numita "Find new hardware". Urmaza pasii. Daca nu, intra in Control Panel apoi in Printers and Other Hardware si in stanga ai o optiune Add Hardware. Incearca tu aia. Daca nu, exista ceva stricat sau defect.

| dodoc a răspuns:

Incearca cu cablul de date al telefonului pentru ca si eu am un card de 4 gb si nu imi merge in pc dar cel de 2 da pentru ca pc-ul tau nu citeste mai mult de 2 gb