| Anoooooonim a întrebat:

Tocmai ce mi-am cumparat un laptop nou, si la touch pad am o liniuta care indeplineste functia rotitei de la mouse (nu stiu cum se numeste). Ei bine, nu-mi merge, am instalat toate driverele de pe cd-ul laptopului si totusi nimic. Ce pot face?

Răspuns Câştigător
| Acaikus a răspuns:

Http://www.touslesdrivers.com/index.php?v_page=29 in caz de au uitat sa bage vreun driver pe CD desi nu cred. Dai in jos de tot pe site-ul care ti l-am dat apoi dai "Lancer la detection" apoi iti va aparea o pagina si iti va cere sa instalezi un plugin (Instalation du plugin). Il instalezi dupa dai refresh la pagina si iti vede ce drivere iti trebuie. Vezi daca-ti lipseste ceva. Spor:D

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Daca și touchpad-ul tău e ca al meu cu o liniuță în dreapta ce are pe capte săgeți sus/jos atunci da e doar comercială funcția aia, adică în realitate nu există. succes

| JusTPauL a răspuns:

Trebuie sa mearga, vezi ca poate nu dai bine, tine un deget pe linia aia si unul pe centru si trage in jos.

| awspam a răspuns:

Poate scrolul tau e sa pui doua degete in semn de victorie pe pad si sa tragi in jos se folosesc si astea v

| ediedutzu7991 a răspuns:

Descarca un program care iti cauta driverele lipsa si le descarca singur.