| GeorgianaMdg a întrebat:

Tocmai mi-am luat un nou monitor si l-am conectat prin VGA la pc (acum am 2 monitoare) doar ca cel nou scoate un mic tiuit.ce are?

8 răspunsuri:
| CPAElites a răspuns:

Salut
Acel tiuit se numeste Coil Whine si poate fi provocat de un condensator care se descarca/incarca s-au de o bobina.
Transformatorul Router-ului meu are aceiasi problema ( implineste un an si inca functioneaza ) am pus o cutie peste el sa scap de tiuit.
Daca te deranjeaza iti recomand sa schimbi produsul.

| untu a răspuns:

V-atiu curatat de tot praful la toate sisemele si circuitele PC? Poate ca nu functipneaza cum trebuie memoria calculatorului sau sunt o problema la placa video! Vezi tutoriale la http://www.tutorialepc.ro/......piuie.html si cititi si comentariile!

| TrăieşteClipa a răspuns (pentru untu):

Ai scris doar tampenii. Daca nu te pricepi taci.
In primul rand ai gresit scris din punct de vedere gramatical in limba romana.
In al doilea rand praful nu produce tiuit de 15.000 hz.
Nici memoriile nu fac asta.
Faptul ca editorii ti-au mai apreciat din raspunsuri nu inseamna ca erau bune.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Tiuitul se aude pentru ca este facut pe vapor iar tu ai urechile fine.
Eu as inlocui produsul.
Au fost atat de idioti proiectantii incat au folosit frecvente de lucru sub 20.000 hz pentru circuitele in comutatie.
De aici iti dai seama si de calitate.
Si vibreaza un transformator sau o bobina.Ai putea sa dai cu niste lac auto pe placa alimentatorului si o sa taca dupa 20 de min dupa ce se intareste.
Am dat cu asa ceva pe circuite unde erau tensiuni de mii de volti ca sa le protejez de umezeala si de pulberi metalice.

| aCek1ng a răspuns:

Este posibil sa nu fi conectat calumea mufa.

| Condratt a răspuns:

Verifică încă o dată conecțiunile!
Dacă problema persistă încearcă să îl conectezi la o altă unitate dacă ai posibilitatea.
Nu e normal acel sunet. Fiind nou, ar putea exista o problemă din fabricație. Presupun că în magazin nu l-au verificat de față cu tine, cu l-ai primit din depozit, sigilat.

| GeorgianaMdg explică:

L-am testat cand l-am cumparat si nu tiuia...a inceput cand l-am cuplat cu al 2-lea monitor acasa

| Bisexualorca a răspuns:

E posedat arunca-l