| didoyeneas a întrebat:

Tot incerc de cateva zile sa intru pe id'u meu de messenger, insa nu merge..Cand intru sa ma loghez pe yahoo, imi cere raspunsul la intrebarea care am ales'o cand am facut id'ul..insa nu o mai stiu, si nu mai pot sa intru pe id..Stie cineva ce pot sa fac,macar sa imi recuperez adresele,sa le trimit pe alt id,ceva.,va rog, FUNDA!

8 răspunsuri:
| gelu1970 a răspuns:

Intrebarile secrete ti le afiseaza direct yahoo. nu iti amintesti niciun raspuns posibil? ce directie de mail ai?

| didoyeneas explică (pentru gelu1970):

Am bagat cateva, dar mi'au suspendat contul 12 ore.ca erau gresite...la ce te referi cu "directie de mail"?

| gelu1970 a răspuns (pentru didoyeneas):

Id tau @yahoo.com, it, uk, es acesta e mailul tau de yahoo. care este pentru a incerca sa vedem daca ai facut ceva gresit in recuperarea parolei. daca reusim ai din nou acces, iar daca nu...e cazul sa iti faci un alt cont yahoo. de doua ori am reusit sa recuperez parola de yahoo si de msn. insa in ultimul timp s-au blindat mai mult in ceea ce priveste securitatea. dar merita incercat.

Nu ai ce parola sa recuperezi, imi stiu parola!

| gelu1970 a răspuns (pentru didoyeneas):

Dido daca srii parola atunci dupa 12 ore ar trebui sa poti intra pe mess. mult noroc

Intra pe id'; u asta sa vorbim dope.shits

| justinbizzle a răspuns:

Iti cere numele unchiului sau unde tiai petrecut vacanta de vara?

| didoyeneas explică (pentru justinbizzle):

Da..imi cere numele unchiului!