| sergiu2525 a întrebat:

Tot ma enerveaza de vreo luna astia de la microsoft cum ca windowsul meu nu e original, ca este o copie.cand deschid pc imi apare o pagina de reincarcare si scrie multe printre care : Rezultatele validării autenticităţii Windows XP: Validarea autenticităţii acestei copii de Windows nu a reuşit.
Cheia de produs găsită pe acest computer nu a fost atribuită de Microsoft. si nu ma lasa sa pun poza pe desktop, e negru, daca pun o poza dupa ce intru in el a doua zi nu mai e. si ma pune sa cumpar de la ei windows original... oricum trebuie sa reformatez pc ca sa scap sau e mai simplu de atat.

Răspuns Câştigător
| dksjgpfbgfbopgdfk a răspuns:

Cauta pe google removeWGA si ai scapat de grija asta
si pune "Automatic Updates"pe off

10 răspunsuri:
| ΔH a răspuns:

Cumpara-l.

| ΔH a răspuns:

Cumpara-l.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterge fisierele wga si intra in registri si sterge si de acolo. Nu te va mai supara tongue

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E mai simplu: cumpara o licenta valabila de Windows.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Descarca Windows Genuine Advantage Validationwinking... e un hack destul de bun happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dac vrei sa scapi de figurile si banii dati celor de la Microsoft treci pe linux. Mai stabil, sigur si ...moca. Administratiile de stat din citeva state europene au renuntat la Windows. Oare de ce?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Valideaza xp cu o cheie valida. am lasat un tutorial video despre asta pe www.mirceabondar.com daca nu intelegi ceva trimite-mi un mail

www.mirceabondar.com

| Ady_4009 a răspuns:

1. Lauch Windows Task Manager.
2. End wgatray. exe process in Task Manager.
3. Restart Windows XP in Safe Mode.
4. Delete WgaTray. exe from c:\Windows\System32.
5. Delete WgaTray. exe from c:\Windows\System32\dllcache.
6. Lauch RegEdit.
7. Browse to the following location:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\
Windows NT\CurrentVersion\Winlogon\Notify
8. Delete the folder ‘WgaLogon’ and all its contents
9. dai restart la pc si e ok happy

| drg1994 a răspuns:

Da sti de ce? iti zic eu si mie imi aratala fel dar daca iti schimbi windowsul nu iti mai face asa dar sa fie de pe alt cd ca cel ce ti la bagat i sa expirat windowsul e mai greu d inteles succes pa pa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut