| gemeni6226 a întrebat:

Tot timpul imi comunica calculatorul cand il deschid :your sistem boot time is...ce inseamna? precum mereu imi afiseaza Ram ul si CPU ram stiu ce e dar CPU ce inseamna? De exemplu acum imi scrie ca RAM:39% CPU :12%.Multumesc.

Răspuns Câştigător
| Dismally a răspuns:

Este timpul in care calculatorul va gata de utilizare. CPU este procesorul.

| gemeni6226 explică (pentru Dismally):

Bine procesorul si ce inseamna ca e de 12 %?

| Dismally a răspuns (pentru gemeni6226):

Inseamna ca se foloseste 12% din capacitatea lui totala. Nu trebuie sa-ti bati capul cu informatiile alea, sunt irelevante happy

| gemeni6226 explică (pentru Dismally):

Multumesc happynu imi bat capul am fost doar curioasa, sunt gemeni si pe gemeni ii caracterizeaza o vesnica curiozitate.

9 răspunsuri:
| cfrtobias a răspuns:

Ai advanced systemcare?

| gemeni6226 explică (pentru cfrtobias):

Daca as sti ce ma intrebi as sti si raspunsul la ce am intrebat.Nu ma pricep la nimic ce tine de calculator numai sa-l folosesc stiu.

| cfrtobias a răspuns (pentru gemeni6226):

Ai programul asta https://prnt.sc/10sb8dw sau ceva asemanator?

Imi vine sa rid de mine cum nu ma pricep la nimic iti spun la ce programe de sistem am shortcuturi pe calculator:adavare antivirus, driver booster dar driver booster imi comunica ca a expirat licenta dar asta e nu-l cumpar nu am bani.

Tot ceea ce am pe calculator mi-a instalat baiatul meu ca el se pricepe dar nu-l intreb nimic ca nu are rabdare sa explice.

| cfrtobias a răspuns (pentru gemeni6226):

Parca driver booster n-avea ca ce program am zis eu face tot parte din program din alea, antivirus nu cred ca are...