anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Toti prietenii mei din lista de mess imi spun ca primesc mail de la mine, dar eu nu le trimit nimic. Stie cineva cum as putea sa fac sa nu mai primeasca astfel de mail-uribig grin.

5 răspunsuri:
| cosmon a răspuns:

Mai mult ca sigur te-ai logat pe siteuri gen hi5 si ai dat acolo sa iti importe prietenii din lista de contacte si ai bagat mailu si parola si el trimite periodic mailuri! Incearca sa iti schimbi parola sa vezi ca nu o sa mai ai probleme!

| Floreenofficial a răspuns:

Cred ca ai un virus...sau poate ti-o fi spart cineva parola.sad
daca nu merge...va trebui sa iti schimbi id-ul sad

| CatalinMG a răspuns:

Sunt unele site-uri de genul hi5, unde daca ai cont pe ele si esti in baza lor de date trimit mailuri celor care sunt in lista ta, sau daca te abonezi la vreun newsletter. Unele mailuri sunt spam si le primesti aiurea de la cineva care vrea sa isi promoveze ceva pe internet, mailuri de genul "parfumuri ieftine, te invit sa vezi acest video" sunt la ordinea zilei si la mine happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce fel de messuri ca daca is din astea ce faci si din astea inseamna ca tio spart candva parola...si daca de astea http.lol.com si toate prostile ai virusi

| Vetisan_Vlad_1985 a răspuns:

Poate ca cineva Ti-a Spart parola deci concluzia schimba-ti parola parerea mea sper ca iti sunt de ajutor happy